Загрузка...

Тепер пенсіонери точно за нього проголосують: Щойно о 22:00 Порошенко підписав важливий законопроект який передбачає…



Президент України Петро Порошенко підписав законопроект №9369 “Про внесення змін до закону” Про державний бюджет України на 2018 рік “. Про це повідомляється на сайті парламенту .
Загрузка...

Зокрема, закон передбачає збільшення витрат на виплату пенсій на 10 777,6 млн гривень (за загальним і спеціальним фондом).

Крім того, документом в зв’язку з введенням воєнного стану передбачається перерозподілити кошти на збільшення фінансування оплати праці для Збройних сил – на 300 млн гривень, для співробітників прокуратури – на 100 млн гривень, для співробітників Служби безпеки
Загрузка...

Закон скорочує видатки на соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям на 7,2 млрд грн, видатки на програми реформи державної служби на 1,2 млрд грн, програми з підтримки тваринництва — на 979 млн грн та фінансову допомогу фермерських господарств на 850 млн грн.
Тепер пенсіонери точно за нього проголосують: Щойно о 22:00 Порошенко підписав важливий законопроект який передбачає… Тепер пенсіонери точно за нього проголосують: Щойно о 22:00 Порошенко підписав важливий законопроект який передбачає… Reviewed by admin on грудня 29, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

Загрузка...
На платформі Blogger.